Serveis per a

Formació i Educació

Formacio Educacio

Serveis

Què necessites?

A El Far, oferim una ampla gamma de conferències i xerrades destinades a promoure la igualtat i la sensibilització sobre les desigualtats entre homes i dones en diferents àmbits amb una metodologia basada en la col·laboració i el foment de l’esperit crític.

Educació

Xerrades formatives sobre coeducació, violència masclista o continguts igualitaris per donar resposta a les exigències de la Llei Orgànica 3/2020, de 29 de desembre, per la que es modifica la Llei Orgànica 2/2006, de 3 de maig, d’Educació, la igualtat. 

Serveis Socials

Les diferents lleis autonòmiques de serveis socials apliquen la igualtat com a eix fonamental en el desenvolupament de l’estat del benestar, motiu pel qual és imprescindible formar a professionals en l’aplicació de perspectiva feminista als diferents àmbits de treball com poden ser serveis socials base, menors, tercera edat o persones amb discapacitat.

Sanitat

La inclusió de la perspectiva feminista en la intervenció sanitària resulta fonamental per millorar l’atenció a tota la ciutadania a més de poder proporcionar una millor detecció de casos de violència de gènere i masclista així com garantir les ferramentes necessàries perquè les professionals donin  resposta i atenció a les víctimes.

Comunicació i Publicitat

El reconeixement del biaix masclista conscient i inconscient és imprescindible per garantir que els espais comunicatius construeixen igualtat, ja siga amb formació concreta sobre el sexisme existent o el llenguatge inclusiu com amb l’acompanyament i assessorament en la construcció de discurs i comunicació en igualtat.

Sexualitat

Les creixents denúncies de situacions d’assetjament i agressió sexual així com la cada vegada més baixa edat dels agressors deixen al descobert la rellevància d’impulsar jornades i xerrades relacionades amb l’educació sexual respectuosa.

Feminisme

El micromasclisme, la masculinitat hegemònica o la història i genealogia feminista són temes que s’han deixat de banda durant dècades cosa que fa necessària la divulgació de l’ample ventall de coneixements feministes per poder aprendre d’allò teoritzat i construir a partir dels fonaments igualitaris establerts fa segles.

Emplena el formulari

Tens qualsevol dubte? Nosaltres te’l resoldrem!

Abracem la igualtat

Creem solucions igualitàries per convertir una despesa en inversió de present i futur.

Logo El Far Igualtat